Welkom op mijn website.

Ik ben dus Ron Kuster en je zal je misschien afvragen: "Okee, maar waarom deze site". Nou, dat zit zo, de laatste tijd vragen steeds vaker mensen aan mij: "Hee, ik heb je ge-googled, maar waarom heb je geen eigen site?"
Dus ik dacht van, nou dan maak er maar eentje, vandaar.

Tja, wat moet je nu voor info vermelden, waar kan ik de mensheid nou mee verrijken. Er is al zoveel op internet te vinden. Zowel interressante dingen als ook de minder interressante dingen. Vanuit dat oogpunt bekeken kan ik er dus ook niet zo heel veel kwaad mee aanrichten lijkt mij.
Mocht je dit allemaal niet zo interessant lijken dan misschien hier nog wat suggesties.

Op 23 maart 1959 ben ik geboren in Lopik. Op jonge leeftijd, ongeveer 4 jaar, ben ik begonnen met gitaarspelen. Was ook niet zo heel verwonderlijk als je weet dat bijna elke dag bij ons thuis gitaar werd gespeeld. Elke zaterdag gingen de meubels opzij om plaats te maken voor versterkers en instrumenten en werden er zowaar complete concerten in onze woonkamer gegeven. Dus ja, muziek maken was geen optie, maar iets wat je gewoon ging doen. Op mijn 7de trad ik dan voor het eerst op, samen met mijn broer en neef.

Hieruit volgde dan een complete familie-band, bestaande uit mijn 2 oudere broers, mijn neef, mijn oudste zus en mijn oom en mijn persoon. Elke zaterdag repeteren in onze oefenruimte wat doordeweeks werd gebruikt als huiskamer, en af en toe nog optreden ook, wat een feest.

Op mijn 13de ging het wat serieuzer toen ik in de lokaal bekende band 'Stage Fright' kon spelen als solo-gitarist. Het werd me al snel duidelijk dat ik dit leuker vond dan school. Veel leuker. Maar ja, wat moet dat moet. Af en toe ging ik dan ook trouw naar school, en in de weekeinden veel optreden.

Optreden doe ik vandaag de dag nog met 'The Best Of Five'. Daarnaast val ik regelmatig in bij andere bands. En anders ben ik thuis wel bezig met muziek.

Naast muziek heb ik ook nog wel een andere hobby en dat is mijn werk als ICT-er. Op het moment van dit schrijven is dat wel op non-aktief gezet, maar dat is van voorbijgaande aard.

Nou...voorlopig wel even genoeg voor deze pagina lijkt me. Op naar de volgende.

Groetjes,
Ron

Home Nuziek Podium Studio Studio Websites Mail

Profiel

Muziek

Podium

Studio

Audio

Sites

Mail